Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van de website is geen vervanging voor directe, persoonlijke, professionele medische zorg en diagnose. De informatie in dit document is niet bedoeld om specifieke fysieke of geestelijke gezondheidsadviezen te geven, of enig ander advies voor welke persoon dan ook en waarop niet in dit verband mag worden vertrouwd. Wij zijn geen medische professionals en niets op deze website moet verkeerd worden geïnterpreteerd als iets anders.

Testimonial Disclaimer:

Getuigenissen op shopsnoreless.nl zijn niet-geverifieerde resultaten die door gebruikers naar ons zijn doorgestuurd en die mogelijk niet overeenkomen met de ervaring van de gemiddelde koper, mogelijk niet van toepassing zijn op de gemiddelde persoon en niet bedoeld zijn om te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten behaalt. . Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in typische resultaten informatie die ons door fabrikanten of andere gerenommeerde derde partijen wordt verstrekt.

 Over het algemeen verwachte resultaten:

De resultaten van onze producten zijn niet tastbaar en niet gemeten in snurken, geluid, effectiviteit of enige andere variabele. Nogmaals, resultaten, indien aanwezig, van het gebruik van onze producten zijn atypisch en kunnen van persoon tot persoon verschillen.

FTC Legal Disclaimer:

Resultaten zijn atypisch en uw resultaten kunnen verschillen. Getuigenissen worden niet als typische resultaten beschouwd en dergelijke resultaten zijn mogelijk niet haalbaar voor anderen.